Vill klä upp mig

Klännniingar

Åh jag har en sådan lust just nu att köpa mig en riktigt fin klänning 🙂 Tänker så långt fram som julafton och nyår redan haha… Galen! Alla klänningar ovan är från Nelly förutom de med svart bakgrund. De kommer från Versace for H&M, kollektionen som släpps den 17 november… De klänningar markerade med ett hjärta är mina personliga favoriter! Till julen tycker jag det passar bra med rött, svart och lila och ev. beige, mörkgrått eller mörkblått 🙂 Hade en svart underbar klänning från Ida Sjöstedts samarbete med JC förra julen. Denna gången känner jag för lite färg… Versace klänningarna blir dina för 1299 riksdaler styck vilket jag tycker är ett ganska saftigt pris eftersom man förmodligen inte använder de så ofta, men hur fina är de inte? Måste testa i butiken 🙂

femdomcc.org