Shopping och restaurangbesök

Jag och mina två väninnor Anna och Carolina var ute på en shoppingtur i går i Gamla stan i Stockholm.
Vi strosade runt i en massa mysiga små butiker där vi började vår shoppingtur på Puppelinan shoes & bags där Anna gick loss på deras väsksortiment och hon fastnade för en Väska från Danska Adax som var så jäkla snygg, eller hur….

Vila sommarfärger :)

Vilka sommarfärger Anna köpte den i mitten 🙂

Själv så var jag inne på ett par nya skor men hittade ingenting som passade min smak, det var mest ballerinaskor och det var inte vad jag hade i åtanke att investera i.

Vi fortsatte upp till Lonis där det fanns enormt snygga klänningar och accessoarer men när vi tittade på prislapparna så insåg vi alla att detta var i dyraste laget så vi vände och gick till Sol och Måne som hade ett rejält sortiment av snygga kläder. Här hittade vi en del snyggt och vi fastnade för dessa 🙂

Carolinas tunika

Carolinas tunika

Annas Val

Annas Val

Denna hitade jag

Denna hittade jag

Sedan var det dags för lite mat och vi strosade till restaurang Krypin och blev väl mottagna av en trevlig kypare. Vi spanade in deras inredning vilket är ett av våra stora intressen och speciellt Anna eftersom hon arbetar på ett inredningsföretag som heter AZ Design www.azdesign.se och det var ju ett jäkla sammanträffande då Anna upptäckte att de just hade barstolar från azdesign vilket hon med förtjusning berättade för vår kypare (tror hon flörtade lite 🙂 ).

Maten var väldigt god så jag kan varmt rekommendera Krypin för deras atmosfär far superhärlig.

Vi fortsatte vår shoppingtur genom en mängd olika butiker men faktum var att vi fick lite matkoma och bestämde oss för att dra hem till Anna som bodde närmast och sätta oss på hennes sköna balkong och dricka ett glas rosé i kvällssolen och skvallra lite, det visade sig att Anna hade fått kyparens telefonnummer den lilla rackaren 🙂

femdomcc.org