Rökning på restaurang

Var ute och åt på restaurang med min väninna Alexandra i går och vi åt fantastiskt god fiskgratäng och drack ett härligt fylligt glas vitt vin till den underbara maten. elcigg
Det som förvånade mig var att det satt en person vid bordet jämte oss och plockade fram en elcigarett som han satt och blossade på. Vi förvånades över att personalen på restaurangen accepterade detta men kan i och för sig förstå att de tillät det då det faktiskt inte luktade någonting över huvud taget.

Vet inte om man skall tycka att det är ok, rök är ju rök kan man tycka men vi satt och pratade lite om det och min väninna tyckte inte att det var ok fast där gick ju våra åsikter isär. Skall man tvinga ut någon i regnet när det handlar om att röka en elcigg inomhus på restaurang, vad är din inställning till detta? det skulle vara intressant att veta men jag har ju stängt av kommentarsfunktionerna eftersom det kom så vansinnigt mycket spam. Ta och maila mig dina åsikter om detta så skall jag fylla på här på hemsidan (maila till britt snabelA brittnet.se).

femdomcc.org