Promenad med mina nya sneakers

Jag och min väninna Annelie tog en väldigt lång promenad nu i helgen när vi besökte goa Göteborg nu i helgen. Vi vaknade ganska sent på hotellrummet och åt en stadig hotellfrukost innan vi klev ut på Avenyn och vandrade ner mot Valand, då säger Annelie att varför tar vi inte och tar en promenad genom Haga?. Självklart sa jag, denna underbara lilla stadsdel med sina små härliga pittoreska butiker är ju helt underbart.

Jag har en liten plan med det sa hon, det finns en liten butik som jag tänkte vi skulle gå till så det var bra att du tog på dig bekväma skor. Vi skall nämligen gå till ett litet ställe som heter Provskor som jag fått nys om, där säljer dom enbart provkollektioner av skor, vissa kommer inte ens ut för försäljning. Snacka om att det blev ett kort besök i Haga, med provskor på hjärnan, tror du fattar 🙂

Vilken liten härlig butik måste jag säga och priserna var ju helt fantastiska och jag investerade i dessa

Provskor

Tur att man inte hade på sig de för detta blev en lååååång promenad tillbaka ner mot Avenyn. Vi gick på en massa härliga smågator och förbi en restaurang som såg härlig ut så vi steg in och satte oss ner vid ett bord, allting såg nytt ut även om det fanns en härlig atmosfär i restaurangen. Ägaren själv berättade att han fastnade för inredning från AZ Design som var en webbutik som uppenbarligen hade mängder med restauranginredning och till  bra priser sa han. Jag frågade om det bara var till restauranger, oh nej sa han, har köpt privat med.  Så du menar att du inrett det här själv, jepp sa han stolt. A

Kan verkligen rekommendera denna restaurangen Byns Bistro Bar & Restaurang
restaurang

Röd lampa

Det blev den gula varianten

Väl hemma igen så kollade jag in sortimentet på AZ design och beställde en en ny snygg lampa därifrån, kommer att passa grymt bra in på mitt sideboard i vardagsrummet, eller hur Annelie 🙂

Ser verkligen fram emot sommaren nu för en hel vecka i underbara Göteborg och då skall jag bo hos Annelie som skall flytta in i en ny lägenhet vid Heden, skall bli såååå roligt oc dessutom krypavstånd hem från Avenyn 🙂

 

Tjing…..

femdomcc.org