Nytt

Ullared igår då med mamma & syrran, vi åkte jättetidigt och det var så skönt eftersom vi kom dit vid sju tiden när det öppnade ochNytt det var knappt något folk alls så vi hade hela butiken för oss själva i princip! Vi var klara runt tolv tiden… Vi fikade i deras nya café där och supersmarrigt var det, vi var dock där förra gången med men då vart det så fullt att vi inte äns fick sitta vid samma bord…

Jag köpte (bilderna) Två våriga, lite pösigare brottarlinnen. En vit blus och en skjorta… fyra stycken små ringar och trosor. Samt ett nytt skissblock för det förra var jobbigt eftersom papprena bara ramla ur, men i detta kan man ha kvar alla teckningar i blocket och blädda. Köpte också en ram där man får plats med 3 bilder i rad som jag ska sätta upp och välja bilder till strax.

Förutom det köpte jag deo, sminkborttagningsmedel, hårspray, tops & bomullspads, en mapp att lägga teckningar i, en lampskärm (ska ha i sovrummet i fönstret, hade redan en lampfot) och örhängen.

Mysigt hos Andrea igår föresten 🙂 riktigt gött att snacka ut lite granna, idag ska man på släktkalas till käre kusinen Lova som fyller år imorgon! Ni får en dagens outfit innan vi åker.

femdomcc.org