LIPS: so berry & intensely red

Igår var det marknad i Kungälv och eftersom jag jobbade extra på ett parfymeri/en sminkaffär där marknaden var såldes det ju såklart ut lite saker därifrån. Men det var väldigt kallt så jag stog inte därute och sålde så mycket utan var mest inne och ordnade lite grejer med min kompis Louise som också prao:at där! Vi hade ordnat överaskningspåsar med 3 saker i varje påse för 20kr totalt, och vi fick lov att göra en påse till oss var med tre saker vi gillade alltså. Så då valde jag två läppstift och ett nagellack! Läppstiftsfärgerna är nog nästan precis vad jag har letat efter tidigare så det var ju ett fynd som inte går att jämföra. Nagellacket kan jag visa senare!

Läppstift

Nu är inte jag den personen som har på mig läppstift hela tiden, men jag tycker det är fint. I alla fall på andra haha! Men ja någon gång tycker jag man kan ha det, även till vardags 🙂 En svart outfit, eller ev. med lite vita inslag är ju perfekt för att matchas med ett rött läppstift! Tyvär ser det lite kletigt ut på sina ställen, var inte helt koncentrerad, får fixa det nästa gång. Ville bara visa hur det såg ut 🙂
femdomcc.org