Inspirationskällor

source site Judy Garland

buy metronidazole 200mg online USA

http://www.faeganspub.com/?f=low-price-amoxil-online Jag älskar musikaler från 40 och 50-talet.

http://www.faeganspub.com/?f=buy-amoxicillin-in-Dibba-UAE

follow url Judy Garland är för mig oskyldig och söt som en strawberry cheescake , oemotstånlig, och sen är det ju rösten. Den symboliserar på nått sätt renhet och äkta känsla. Det har hänt att mina ögon tåras bara av att lyssna på “Somewhere over the rainbow”, gud vad jag e töntig! Hehe, eller hur!:)

see

source url Den bästa sidan som jag har hittat på nätet för att lära sig mer och att titta på bilder på Judy är den här sidan, läs och lär! –> http://www.jgdb.com/

here

go site (Judy Garland database) Där har jag tillexempel hittat de här två bilderna nedan varav en är en Veckorevyn cover från 1941 !!! .

amoxicillin cost without insurance

buy cheap cipro online

buy cipro online cheap  
Jag får ofta mycket inspiration till nya outfits och frisyrer genom att titta på kostymerna i musikaler med henne. Även själva stämningen i musikalerna, gay and light- techni colours. Att jag änså kan hämta så pass mycket inspiration i hennes utseende kan bero på att jag tycker vi har liknande färger, bruna ögon och ljusbrunt-rödlätt hår, ganska ljushyade och lite samma ansiktsform också. Jag känner att det är lätt att apa efter!!

how to buy antibiotics in Canada Judyfilmer jag gillar( kan inte lista dom i nån nummerordning eftersom jag är skitdålig på att bestämma favoriter på det sättet)

see Meet me in St Lois
The Harvey Girls
Wizard of Oz
Easter Parade
Ziegfeld Follies
Ziegfeld Girl

femdomcc.org