Converse eller Vans

Din guide till att välja dina ultimata vårsneakers.
Båda skorna är perfekta för vårväder eftersom de kommer i en uppsjö av färger och stilar. De har också båda en gummisula och tygmaterial. Så bör du köpa Converse eller Vans? Här är en uppdelning för dem som är lika obeslutsamma som jag.
Converse skorna har funnits sedan 1908 och de var skapade som gymnastikskor med hjälp av gummi från galoscher. Sneaker blev känd som ”All Star” som det fortfarande är idag. All Star sneakers användes ursprungligen av basketspelare men som vi alla vet nu bär människor dem för alla möjliga ändamål.

Fördelar och nackdelar med Converse

Fördelar: Converse All Star skor har två grundmodeller, hög och låg modell. Jag tror att de höga modellerna är snyggast och definitivt trendigast men ibland kan skosnörena vara irriterande. De lågmodellerna som var gymnastikskor är perfekta för att de är enkla att ta på sig. Båda stilarna är trevliga så länge man håller sig till klassikerna. Converse i färger som, vit, svart, marint och grått ser bra ut med vilken outfit som helst eftersom de är så mångsidiga.

Nackdelar: Converse har en tendens att göra fötterna ser smala ut och jag tror personligen att det tar ett tag att vänja sig vid det.

Converce

Vans
Vans har gjort sina ”off the wall” gymnastikskor under 50 år och de har länge varit en go-to sko för skridskoåkare. Mot slutet av 1970-talet blev dom superpopulära i södra Kalifornien. Dessa skor skapades för och lovordats av skridskoåkare och BMX-förare för sin hållbarhet och komfort.

Fördelar nackdelar

Fördelar: Min favorit modell av Vans är Classic Slip-ons. De har längre hållbarhet och komfort och så snart du bär dem ser de bra ut för att antingen gå ut på kvällen med några vänner eller matinköp. Vissa Vans kommer med en vadderad ”krage” på baksidan av foten. Vans gör också varierande stilar av sina klassiker som kommer i häftiga mönster och färger.

Nackdelar: Ibland om du köper de med en tunn sula och bär dom för länge de kan bli riktigt slitna och ibland gå hål vid tårna men detta kan naturligtvis hända de flesta skorna efter massor av slitage. För mig betyder det att du bara behöver köpa nytt par (yeah)!

Så … Vilken ska du köpa?

Jag tror Vans är helt rätt väg att gå om du behöver en ny vårsneaker eller bara vill köpa ett par nya skor. De är hållbara eftersom de skapades för tuff användning, särskilt om du bestämmer dig för dem som utformats med lite tjockare sula. Trycken de kommer i är riktigt coola och inte ”cheasy” heller. Jag tror Converse är ett bra köp också men jag skulle definitivt föreslå att ett par Vans först.

Vans

femdomcc.org